ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SEARAFT

Η ιστορία της SeaRaft ξεκινά με τρεις επιχειρηματίες: τον Edwin και τον Herbert, οι οποίοι εργάζονται στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας από τη δεκαετία του 1980, και ο Gordon, ο οποίος είναι γεννημένος γιοτς και ειδικός στη βιομηχανία σκαφών.

Ο Herbert, σχεδιαστής του Original German Double Wall Fabric (DWF) και Edwin of SeaRaft, ο έμπειρος κατασκευαστής φουσκωτών προϊόντων, ενώθηκε για να γίνει παγκόσμιος ηγέτης και προγραμματιστής του Double Wall Fabric (DWF) και των αεροστεγών προϊόντων που κατασκευάζονται από αυτό.

Εμπειρία

Οι Herbert και Edwin έχουν 35 χρόνια γνώσης και εμπειρίας στην κατασκευή χιλιάδων προϊόντων διογκωμένων DWF που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, μαζί με προμηθευτές, διανομείς και υπαλλήλους και φυσικά ικανοποιημένοι πελάτες φέρνουν μια θετική εργασιακή κουλτούρα που καλλιεργεί την καινοτομία και τη δημιουργικότητα.

  • Σας εγγυάται υψηλής ποιότητας χειροποίητη χειροτεχνία στην Ευρώπη.
  • Οι πλατφόρμες του SeaRaft είναι γνωστές, ερευνητικές και ανεπτυγμένες μαζί με ιστιοφόρους.
  • Ανανεώνουμε συνεχώς νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε.
  • Οι πατενταρισμένες ιδέες μας ενσωματώνονται στη συλλογή SeaRaft, έτσι ώστε οι πελάτες μας να επωφελούνται από τις τελευταίες καινοτομίες.

Η SeaRaft είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προσαρμοσμένων φουσκωτών θαλάσσιων πλατφορμών

Κατανοούμε ότι όλα τα θαλάσσια σκάφη είναι προσωπικά για τους ιδιοκτήτες τους, οπότε είναι σημαντικό μια πλατφόρμα να σχεδιάζεται και να προσαρμόζεται ανάλογα με τη συγκεκριμένη χρήση και τις προσωπικές απαιτήσεις των ιδιοκτητών, σχεδιασμένη με γνώμονα τόσο το πλήρωμα γιοτ όσο και τους ιδιοκτήτες να λειτουργούν ως πλωτή μαρίνα για αποβάθρα σκι, προσφορές ή έναν διασκεδαστικό χώρο για ηλιοθεραπεία ή κολύμπι.


Όλα ξεκινούν με τις προσωπικές σας προδιαγραφές σχεδιασμού και από εκεί η ομάδα σχεδιασμού μας εργάζεται για να το φέρει από ένα προσαρμοσμένο σχέδιο στη θάλασσα, ενσωματώνοντας τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα θαλάσσια εξαρτήματα για να διασφαλίσετε ότι είστε εγγυημένη χρήση για χρόνια.


Μοιραστείτε λοιπόν τις ιδέες σας μαζί μας και θα τις μετατρέψουμε σε πραγματικότητα! Εστιάζοντας στη σχεδίαση της πλατφόρμας σας στο απόλυτο επίπεδο εξατομικευμένης πολυτέλειας.

Δείτε μας Εικόνες Πλατφόρμα σελίδες.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ?

Αποκτήστε το φυλλάδιο seaRaft μέσω ταχυδρομείου ή ταχυδρομείου