ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

σκίτσο-1-λεπτόsketchopti
σκίτσο-1-λεπτόsketchopti

Η SeaRaft είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προσαρμοσμένων φουσκωτών θαλάσσιων πλατφορμών

Εμείς στη SeaRaft υπερηφανευόμαστε ότι σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κάθε πλατφόρμα ειδικά για τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η SeaRaft είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να κατασκευάσει φουσκωτές λύσεις υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία superyacht. Κατασκευασμένο στη Γερμανία, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο όλα κάτω από μια οροφή, καθιστά δυνατή την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση.

Προσαρμόστε στην ικανοποίησή σας

Κατανοούμε ότι όλα τα θαλάσσια σκάφη είναι προσωπικά για τους ιδιοκτήτες τους, οπότε είναι σημαντικό μια πλατφόρμα να κατασκευάζεται και να προσαρμόζεται ανάλογα με τη συγκεκριμένη χρήση και τις προσωπικές απαιτήσεις των ιδιοκτητών, σχεδιασμένα με γνώμονα τόσο το πλήρωμα των γιοτ όσο και τους ιδιοκτήτες.

Σκεφτείτε τις πλωτές μαρίνες που κρατούν τζετ σκι, θαλασσοπούλους και άλλα παιχνίδια νερού, διχτυωτές θαλάσσιες πισίνες για κολύμπι με ασφάλεια ή έναν διασκεδαστικό χώρο για ηλιοθεραπεία, όλα διαμορφωμένα στο ειδικό αυστηρό προφίλ των σκαφών. Από μικρά τμήματα έως μεγάλες προσαρμοσμένες πλατφόρμες, μπορούμε να το κάνουμε δικό σας.

Ο τρόπος που λειτουργεί

Όλα ξεκινούν με τις προσωπικές σας προδιαγραφές σχεδιασμού και από εκεί η ομάδα σχεδιασμού μας εργάζεται για να το φέρει από ένα προσαρμοσμένο σχέδιο στη θάλασσα, ενσωματώνοντας τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα θαλάσσια εξαρτήματα για να διασφαλίσετε ότι είστε εγγυημένη χρήση για χρόνια.

Η κατασκευή ενός σκάφους είναι ένα ταξίδι - πότε θα ξεκινήσει η δική σας;

Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας και θα τις μετατρέψουμε σε πραγματικότητα!
Εστιάζοντας στη σχεδίαση της πλατφόρμας σας στο απόλυτο επίπεδο εξατομικευμένης πολυτέλειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ?

Αποκτήστε το φυλλάδιο seaRaft μέσω ταχυδρομείου ή ταχυδρομείου