Φουσκωτές πλατφόρμες γιοτ

Ζήστε τις φουσκωτές πλατφόρμες μας

Συνδέστε τα

Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά την ενίσχυση της εμπειρίας επί του σκάφους για τον επισκέπτη σας. Αυτά τα φουσκωτές πλατφόρμες επιτρέψτε σε εσάς, τους επισκέπτες, να απολαύσετε τις ακτίνες, να κάνετε γρήγορη βουτιά για να κρυώσετε κοντά στην άκρη του νερού και να απολαύσετε τη διασκέδαση με το παιχνίδι νερού σε μια γεμάτη δράση μέρα. Αλλά πώς οι ιδιοκτήτες σκαφών ικανοποιούν όλους τους επισκέπτες; Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση!

Οι εξατομικευμένες πλατφόρμες μας είναι προσαρμοσμένες σε εσάς και το σκάφος σας, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Ενσωματώνουμε προσαρμοσμένες δυνατότητες σχεδίασης που επιλέξατε εσείς και προσπαθούμε να παραμείνουμε σε παρόμοιες τιμές με τις τυπικές πλατφόρμες ράφι.

Τέλεια λύση για επιπλέον χώρο στο νερό

Επιχείρηση αναψυχής

Εάν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον χώρο ενώ βρίσκεστε στο νερό, τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο από τις φουσκωτές πλατφόρμες που σας παρέχει το Searaft. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρήση των φιλοξενούμενων σας ναύλωσης και αποτελούν έναν δημιουργικό τρόπο επέκτασης του χώρου του χρησιμοποιήσιμου καταστρώματος. 

20190611_140312

Γιατί να επιλέξετε φουσκωτές πλατφόρμες

Φουσκωτές πλατφόρμες

Αυτές οι πλατφόρμες συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τους καπετάνιους και τους ιδιοκτήτες λόγω του σχεδιασμού και της ικανότητάς της. Παρέχουν ασφάλεια κατά την εκφόρτωση επιβατών και την αποβάθρα. Είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο και το καλύτερο εργαλείο επέκτασης για το σκάφος σας. Έρχονται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, και ορισμένα μοντέλα έχουν βάρος μόνο 42 κιλά. Αυτό σημαίνει ότι δύο μέλη του πληρώματος μπορούν να το μεταφέρουν εύκολα. Επιπλέον, κάθε πλατφόρμα διαθέτει τέσσερις ενσωματωμένες τσάντες έρματος που τις καθιστούν πιο σταθερές. Οι δυνατότητες ρύθμισης είναι ατελείωτες καθώς συνδέονται μεταξύ τους με τεχνολογία εναλλαγής αέρα. Δεν υπάρχουν μηχανικά εξαρτήματα που απαιτούνται σημαίνει ότι προσφέρει δωρεάν σύνδεση.  

Κατά παραγγελία

Οι εξατομικευμένες πλατφόρμες μας είναι προσαρμοσμένες σε εσάς και το σκάφος σας, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Ενσωματώνουμε προσαρμοσμένες δυνατότητες σχεδίασης που επιλέξατε εσείς και προσπαθούμε να παραμείνουμε σε παρόμοιες τιμές με τις τυπικές πλατφόρμες. στάνταρ από τις πλατφόρμες ραφιών. Lorem ipsum dolor sit amet, διαγωνιζόμενος ελίτ. 

Όπου η φαντασία συναντά την καινοτομία.
Πώς δημιουργούμε τα προσαρμοσμένα σχέδια μας.

Οι εξατομικευμένες πλατφόρμες μας είναι προσαρμοσμένες σε εσάς και το σκάφος σας, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Ενσωματώνουμε προσαρμοσμένες δυνατότητες σχεδίασης που επιλέξατε εσείς και προσπαθούμε να παραμείνουμε σε παρόμοιες τιμές με τις τυπικές πλατφόρμες ράφι.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ?

Αποκτήστε το φυλλάδιο seaRaft μέσω ταχυδρομείου ή ταχυδρομείου