Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

SeaRaft - Όταν μετράται η ποιότητα

Η SeaRaft κατασκευάζει προσαρμοσμένες φουσκωτές πλατφόρμες και σχεδίες που έχουν κατασκευαστεί για μεγάλη διάρκεια ζωής χρησιμοποιώντας τα ισχυρότερα θαλάσσια υλικά που είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, ειδικά σχεδιασμένα, όχι μόνο για ανθεκτικότητα, αλλά και για λειτουργία και αισθητική. Είστε εγγυημένη ικανοποίηση για το στυλ και τις προδιαγραφές, καθώς και για την ποιότητα, την αντοχή και την ανθεκτικότητα πάνω από κάθε κατηγορία. Τα προϊόντα SeaRaft είναι απαραίτητα για σκάφη που θα απολαύσετε για τα επόμενα χρόνια.

SeaRaft

Προϊόντα

Τα προϊόντα SeaRaft είναι

    • χειροποίητα στην Ευρώπη από μια ομάδα ειδικών
    • κατασκευασμένο από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας από τη Γερμανία
    • Συμμορφώνεται με REACh

Τεχνολογία αιχμής

Υφάσματα διπλού τοιχώματος HEYtex (DWF)

Οι πλατφόρμες SeaRaft είναι κατασκευασμένες από HEYtex® ύφασμα διπλού τοιχώματος (DWF) ο κορυφαίος κατασκευαστής τεχνικών υφασμάτων στον κόσμο και παράγεται σε μια περίπλοκη διαδικασία ύφανσης με καθορισμένη ποσότητα νημάτων απόστασης (28.000 / m2). Σε σύγκριση με τα πλεκτά προϊόντα, αυτό οδηγεί σε ένα πολύ πιο σκληρό, ελαφρύτερο υλικό με καλύτερη σταθερότητα διαστάσεων.

Συνεργαζόμαστε με την HEYtex Germany, για την κατασκευή πλατφορμών ανώτερης ποιότητας στην αγορά παγκοσμίως και συνεχίζουμε να διεξάγουμε εντατικές εργαστηριακές δοκιμές, εστιάζοντας στην ποιότητα, την απόδοση και την ασφάλεια των προϊόντων.

Πλευρικά τοιχώματα - Ύφασμα βάρκας

Οι πλαϊνοί τοίχοι των πλατφορμών είναι κατασκευασμένοι από ύφασμα βάρους HEYtex «HEYboats», ένα PVC ειδικά σχεδιασμένο για τη βιομηχανία κατασκευής σκαφών. Το HEYboats είναι εξαιρετικά αεροστεγές υλικό, ανθεκτικό με εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Τα πλευρικά τοιχώματα συνδέονται στο DWF με τις ειδικές τεχνικές κατασκευής μας χρησιμοποιώντας μια διαδικασία κόλλησης υψηλής τεχνολογίας.

Το αυθεντικό κατάστρωμα τικ

Το αυθεντικό αντιολισθητικό Teak Deck μας δίνει ένα παραδοσιακό και κομψό αποτέλεσμα τικ. Επειδή είναι εύκαμπτο υλικό, οι πλατφόρμες μας μπορούν να διπλωθούν και να τυλιχτούν για συμπαγή αποθήκευση. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν ο αποθηκευτικός χώρος είναι πάντα εξαιρετικός.


Το προφίλ επιφάνειας αυτού του υλικού επιτυγχάνει την υψηλή αντιολισθητική του ποιότητα. Ανθεκτικό στο αλμυρό νερό και το φως UV, είναι μια επιφάνεια πλατφόρμας μεγάλης διάρκειας και ανθεκτική.

Τσάντες έρματος νερού

Οι τσάντες έρματος γεμίζουν γρήγορα με νερό για να παρέχουν σταθερότητα στην πλατφόρμα αμέσως. Όταν δεν χρησιμοποιείται, μπορείτε να αδειάσετε γρήγορα τις σακούλες τραβώντας τους βρόχους τσάντας έρματος που δένονται εύκολα στο πλευρικό τοίχωμα.

 

Ανοξείδωτα D-Rings / Μαλακά δεσμά

Ενισχυμένο με ιμάντες ζώνης ασφαλείας πολλαπλών στρωμάτων, οι δακτύλιοι βαρέως τύπου S / S 316L D έχουν σχεδιαστεί με πολύ ισχυρά μαξιλάρια ή, αν προτιμάται, μαλακά δεσμά, ιδανικά για ασφαλή δέσιμο της πλατφόρμας με το γιοτ, τζετ σκι ή άλλες πλατφόρμες. Πολλαπλές διαμορφώσεις είναι δυνατές για όλες τις απαιτήσεις.

Μαλακές λαβές μεταφοράς

Κάθε πλατφόρμα SeaRaft είναι εφοδιασμένη με στρατηγικά τοποθετημένες ισχυρές λαβές μεταφοράς μαλακής λαβής για να εξασφαλίσει την άνετη εγκατάσταση ή επανατοποθέτηση ανά πάσα στιγμή στη φουσκωμένη τους κατάσταση.

Προστασία από τριβή

Προστατέψτε το γιοτ, την πλατφόρμα, το τζετ σκι ή την προσφορά σας με το Rubbing Protection Strake. Τοποθετημένο σε ένα μονό ή διπλό στρώμα στα πλευρικά τοιχώματα των σχεδιών, το βαρέως τύπου Rubbing Strake εξασφαλίζει παρατεταμένη χρήση και προστατεύει από φθορά και τριβή.

Σύστημα σύνδεσης αέρα

Το κατοχυρωμένο σύστημα σύνδεσης αέρα επιτρέπει τη σύνδεση των φουσκωτών πλατφορμών σε πολλές διαμορφώσεις. Με μια απρόσκοπτη σύνδεση, θα έχετε ηρεμία όταν μετακινείτε μεταξύ συνδεδεμένων πλατφορμών.

Προφυλακτήρας αέρα

Οι Air Bumbers είναι μια προαιρετική πατενταρισμένη λύση που χρησιμοποιεί το DWF στη μοναδική καμπύλη κατασκευή μας, δημιουργώντας ένα ισχυρό και ασφαλές προϊόν τύπου «φτερού» που εμποδίζει τις σχεδίες να παρασύρονται κάτω από την πλατφόρμα κολύμβησης.

Πιστοποιητικά

Συμμόρφωση REACh

Τα υλικά ελέγχονται και εγκρίνονται σύμφωνα με τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφάλειας και υγείας. Όλα τα χρησιμοποιούμενα συστατικά συμμορφώνονται με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Κοινότητας για τα χημικά - REACh αρ. 1907/2006 (Καταχώριση, Αξιολόγηση και Εξουσιοδότηση Χημικών).

Διαχείρισης Ποιότητας

Το δικό μας εργοστάσιο εδρεύει στην Ευρώπη και συμμορφωνόμαστε με τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανόνες ποιότητας και ασφάλειας που ισχύουν για κάθε κατασκευαστή της ΕΕ. Το εργοστάσιό μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ακολουθεί τους ευρωπαϊκούς περιβαλλοντικούς κανόνες με έμφαση στον έξυπνο σχεδιασμό, την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών μας.

 

Τι λένε οι Πελάτες μας

«Έχουμε δύο πλατφόρμες SeaRaft, μία 12μ που είχαμε σχεδιαστεί ειδικά για το γιοτ μας« Insatiable »για ελλιμενισμό και τρυφερή βάση και ένα μικρό 4m για ηλιοθεραπεία και συντήρηση. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς τον επιπλέον χώρο για ηλιοθεραπεία, κολύμπι, επιβίβαση σε κουπί και όλα τα παιχνίδια με το νερό, για να μην αναφέρουμε την ασφάλεια των προσφορών ελλιμενισμού, τα τζετ σκι και την ασφάλεια των αφίξεων / αναχωρήσεων των επισκεπτών. Το SeaRaft παρέχει μια ανεκτίμητη ασφαλή επέκταση που χρησιμοποιούμε καθημερινά. "

Marcel, ιδιοκτήτης του ακατάπαυστου

 

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ?

Αποκτήστε το φυλλάδιο seaRaft μέσω ταχυδρομείου ή ταχυδρομείου